• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. (Henry Ford)
HDP'den ŞANLIDER'e ziyaret

 

 

HDP Gaziantep Milletvekili adayları ve il yönetimi ŞANLIDER'i ziyaret etti. İl Eşbaşkanları Mehmet Karayılan ve Dilan Çetinkaya ile milletvekili adayları Celal Doğan ile parti yöneticilerinin katıldığı ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ziyarette konuşan Celal Doğan, "Kimse Şanlıurfalıları bir araya getiremiyordu. ŞANLIDER bunu başardı. Çok önemli bir görev üstlendiniz. Bu konuda size düşen ne varsa destek vermeye hazırız" dedi.

 

HDP heyetini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılan ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, "Bugüne kadar 'olamaz' denileni yaparak tüm hemşerilerimiz tek çatı altında topladık. Birlik olmamızı istemeyenler hakkımızda karalama kampanyası yaparak bizleri siyasi partilere yamamaya çalıştılar. Biz hiçbir partinin arka bahçesi değiliz/olmayız. Tüm partilere eşit mesafedeyiz. Ortak paydamız Şanlıurfalılık ve yaşadığımız kent olan Gaziantep'in geleceği. Bu kent için kim güzel bir şey yaparsa onunla birlikteyiz. Yaşamın tüm alanlarında demokratik katılımcılık ve herkesin eşit olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz. Beşeri sermayemiz kuvvetli, burada sayımız fazla, zenginimiz çok ama sosyal sermayemiz zayıf. Birlikte iş yapma kültürümüz gelişmemiş. ŞANLIDER bunu da sağlamaya çalışacak" diye konuştu.

 

HDP Gaziantep milletvekili adayı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Celal Doğan ise, ŞANLIDER yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında " Kimse Şanlıurfalıları bir araya getiremiyordu. ŞANLIDER bunu başardı. Kısa bir süre geçmesine rağmen çok sayıda Urfalıyı aynı yerde bir araya getirerek önemli bir mesafe kat ettiniz. Bundan sonraki süreçte birlik-beraberliği geliştirmek için atacağınız her adımda yanınızda olacağız" dedi.

 

Seçim sürecindeki çalışmalara ve partilerinin politikalarına da değinen Doğan, "HDP ülkenin demokratikleşmesi ve geleceği için ısrarlı bir politika yürütüyor. Seçimde en doğru politikalarla vatandaşın karşısına çıkan tek partiyiz. Biz ülkenin geleceğini, insanların daha iyi ve özgür bir ortamda yaşamasını savunuyoruz. HDP bu ülkenin geleceğidir, o nedenle herkesin sahip çıkması ve destek vermesi gerekiyor" diye konuştu.

 

 


Okunma Sayısı: 1069


18.220.13.70








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top