• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Şahin'den ŞANLIDER'e ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni (ŞANLIDER) ziyaret ederek yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kalabalık bir gruba hitap eden Şahin, “ŞANLIDER ile Gaziantep'te temsil edilen Şanlıurfalılarla çok güçlü bir diyalogumuz, muhabbetimiz var, sağ olsunlar. Kendileriyle ‘Güçlü Gaziantep’ projelerimizi konuşup, istişare ettik” dedi.

İstasyon Meydanı’ndaki ŞANLIDER hizmet binasında dernek yöneticileri ve üyeleriyle buluşan Şahin, siyaset sahnesinde olduğu 21 yıllık süreçte Şanlıurfalılardan büyük destek gördüğünü belirterek teşekkür etti. Şahin, “Birlikte daha güçlüyüz. Birlikte şanlıyız, gaziyiz. Allah hepinizden razı olsun, bugüne kadar hep destek verdiniz. Biz de sizlerin yüzünü kara çıkarmamak için var gücümüzle çalıştık, desteğinizi heba etmedik” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar kentin gelişmesi ve insana dokunabilmek adına önemli projeler hayata geçirdiklerini anlatan Şahin, “Belediye bütçesinin önemli bölümü hibelerden oluşuyor. Güçlü bir ekibimiz var. Arkadaşlarımız çok iyi bir şekilde çalışarak projelerimize hibe sağlıyorlar. Biz de insanımız daha iyi yaşayabilmesi için ardı ardına kentimize eserler kazandırıyoruz” diye konuştu.

Önümüzdeki dönemi ‘ustalık dönemi’ olarak tanımlayan Şahin, “Yeni dönem için çok büyük projeler hazırladık. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde bu projeleri Allah kısmet ederse birer birer hayata geçireceğiz. Kentimiz daha yeşil, daha çevreci, daha modern olacak. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

ŞANLIDER Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kılıç da 10 yıldır faaliyette olan derneğin Gaziantep’in daha iyiye gidebilmesi için kamu kurumları ve sivil toplum kurumlarıyla uyumlu bir çalışma yürüttüğünü söyledi. ŞANLIDER’in geniş bir kesime hitap ettiğine dikkat çeken Kılıç, “Şehrimizin yaşam kalitesinin daha iyi olması ve insanlarımızın huzur ve mutluluk için yaşaması adına bize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Fatma Şahi’in ziyaretinde Birecikliler Derneği Başkanı Şaban Altunova, Suruçlular Derneği Başkanı Hüseyin Yıldırım, Siverekliler Derneği Başkanı Mehmet Nergiz ve yönetim kurulu üyeleriyle ŞANLIDER yönetici ve üyeleri de hazır bulundu.


Okunma Sayısı: 90


18.216.251.37








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top