• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Birbirinize sırt çevirmeyiniz. Birbirinize kin tutmayınız. Birbirinizi kıskanmayınız. Birbirinizle dostluğunuzu kesmeyiniz. Ey Allah’ın kulları kardeş olunuz. (Hadisi Şerif)
CHP'den ŞANLIDER'e ziyaret

Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen CHP milletvekilleri, Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir ve il yöneticileriyle birlikte Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANLIDER) Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette ŞANLIDER ve Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılar hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa İsmet Erdoğan, kentte 350 bin civarında Şanlıurfalının yaşadığını anımsatarak, “Hemşerilerimiz tüm yönleriyle kent yaşamına katkıda bulunmak istiyor. Kentin yaşam kalitesinin arttırılması için kimsenin dışlanmadan, kendisini uzakta tutmadan ortak yaşam için çaba sarf etmesi gerekiyor. Biz dernek olarak bu alanda çaba sarf ediyoruz. Kentin tüm sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi yöneticileri ve siyasetçileriyle de sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinden kentin sorunları hakkında bilgiler alan CHP Milletvekilleri, düzenli olarak yereldeki sorunları yerinde tespit ederek çözüm yolları bulmak amacıyla sivil toplum örgütleri ve meslek kurumlarıyla görüşmeler yaptıklarını belirterek, Gaziantep ziyaretinin de şehrin sorunlarının tespiti ve çözüm odaklı politikaların oluşturulması için yapıldığını kaydetti.

CHP heyetinin ziyaretinde İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Emine Gülizar Emecan, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan ve Bayram Yılmazkaya, İl Başkanı Lütfü Demir yer aldı.  

 


Okunma Sayısı: 888


3.133.134.121








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top