• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. (Henry Ford)
AK Parti'den ŞANLIDER'e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve Gaziantep milletvekili adayları Fikret Murat Tural ve Mehmet Hakan Tanrıöver ŞANLIDER'i ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili adayı Abdülhamit Gül, AK Parti iktidarıyla birlikte devletin vatandaşının etnik ve dini kimliklerini yok sayan bir anlayıştan özgürlükçü bir anlayışa kavuştuğunu söyledi. Abdülhamit Gül ile milletvekili adayları Fikret Murat Tural ve Mehmet Hakan Tanrıöver Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği'ni (ŞANLIDER) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gül, Türkiye'nin zorlu bir dönemi geride bıraktığını, artık devletin vatandaşına düşman gözüyle bakmaktan uzak olduğunu söyledi.

 

 AK Parti iktidarıyla birlikte karanlık güçlerin devreden çıktığını belirten Abdülhamit Gül, "Artık bölge insanımızın kimliğini inkar eden yok. Eskiden 'Kürt, Türk'ün dağda karda çıkardığı kart-kurt sesinden gelir', 'Türkün dağlısına Kürt denir' gibi inkarcı politikalar yok. Bu 100 yıllık bir sorundu. CHP'nin inkar ve asimilasyon politikalarından geliyor" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan çözüm sürecinin önemine değinen Abdülhamit Gül, "Bu süreç hepimizin, birlik ve beraberliğinin teminatıdır. Çözüm süreci AK Parti iktidarı tarafından kararlılıkla uygulanıyor, artık devlete mal olmuştur. AK Parti'den önce onlarca hükümet geldi, geçti. Kimse bunu çözmeye yanaşmadı. Bu sorun ve süreç 100 yıllık bir mesele, bunun çözümü için Ağrı'yı konuşacağız. Şeyh Sait'i konuşacağız. Seyit Rızayı, Takriri Sükunu konuşacağız" diye konuştu.

 

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, toplumların demokratikleşmesinin gelişmeleri için çok önemli olduğunu belirterek, "Dernek olarak demokratik katılımcılığı esas alan, toplumun farklı kesim ve renklerini bir arada bulunduran bir sivil toplum kuruluşuyuz. Gaziantep'te geniş bir kesimi temsil ediyoruz. Dernek olarak kültür ve dayanışmaya büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

 


Okunma Sayısı: 1235


18.224.32.86








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top