• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Birbirinize sırt çevirmeyiniz. Birbirinize kin tutmayınız. Birbirinizi kıskanmayınız. Birbirinizle dostluğunuzu kesmeyiniz. Ey Allah’ın kulları kardeş olunuz. (Hadisi Şerif)
ŞANLIDERDEN VALİ YERLİKAYAYA ZİYARET

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, hafta sonları da yoğun bir çalışma içinde olarak kenti tanımaya ve sorunların çözümü için çalışmalar gerçekleştirmeye çalıştığını söyledi.

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANLIDER) yönetimi, son Valiler Kararnamesi’yle Gaziantep Valiliğine atanan Ali Yerlikaya’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. ŞANLIDER Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yerlikaya, Gaziantep halkının en iyi hizmetlere ulaşabilmesi için mesai kavramını dikkate almadan yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Kapılarının tüm Gaziantep halkı için açık olduğunu belirten Yerlikaya, “Hafta sonu, hafta içi ayrımı yapmıyorum. Hemşerilerimiz haftada kaç gün çalışıyorsa biz de o kadar çalışarak ilimizi daha iyi tanımaya ve hizmet vermeye çalışıyoruz. Kentimizin sorunları için tüm insanlarımızla elbirliği içinde çalışacağız. Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarının da önemli bir misyonu yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

Türkiye’nin pek çok bölgesinde hizmet verdiğini, Şanlıurfa’da da kaymakam olarak çalıştığını anımsatan Yerlikaya, “Bölgemizin insani ilişkilerindeki sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yok. İnsanımız çok duygulu aynı zamanda çok çalışkan. Zaten bunun sonucu olarak bölgemiz birçok dezavantaja rağmen büyük bir gelişme gösterdi” diye konuştu.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise Vali Yerlikaya’ya görevinde başarılar dileyerek derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Erdoğan, Gaziantep’te 300 bin civarında Urfalı olduğunu belirterek, “Tüm Şanlıurfalıları bir çatı altında bir araya getirerek kent yaşamına daha iyi uyum sağlamalarına ve dayanışma içinde olmalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Derneğimiz kısa süre içinde 5 bin üye sayısını geçti. Kent yaşamında bize düşen görevleri yerine getirmeye, kentimizin gelişmesi ve insanlarımızın mutluluğu için çaba göstermeye hazırız” dedi.

Ziyarete Başkan Yardımcıları Kahraman Çiçek, Mustafa Edip İzol ve Sabri Sayan, Genel Sekreter Mehmet Emin Erdem, Sayman Mehmet Durmuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Dinçoğlu, Hakkı Kılıç, Mehmet Boncuk ve Sedat Arıkan da katıldı. 


Okunma Sayısı: 745


18.220.11.34








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top