• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Erdoğan: ŞANLIDER önemli bir güç

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kuruluşundan itibaren dikkatle takip ettiğini belirterek, içinde güçlü isimlerin olduğu önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak gördüklerini söyledi.

ŞANLIDER'i ziyaret eden Erdoğan'ı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, Başkan Yardımcıları Rıfat Kocaoğlu, Salih Yüksel, Mehmet Beşaltı, Mustafa Edip İzol, Genel Sekreter Mehmet Emin Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Erdoğan'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa İsmet Erdoğan, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ŞANLIDER'i kuruluşundan itibaren ilgiyle izlediğini ve beğendiğini söyleyen Milletvekili Erdoğan, "ŞANLIDER içinde çok değerli dostlarımız var. Bizler buraya sonradan geldik ama artık kentin sahibiyiz. Zaten muhacirliğin bir süresi vardı İlk geldiğimizde biz muhacir Gaziantepliler Ensar'dı ancak artık hepimiz bu kentin asli unsuru olduk ve Ensar haline geldik" diye konuştu.

Çalışmaları hakkında dernek yöneticilerine bilgiler veren Erdoğan, "Bu dönemde en çok çözüm süreci üzerinde kafa yoruyoruz. Ülkemizde aklı selim olan herkes bu süreci desteklemeli, artık kan akıtılmasının önüne geçilmelidir. Bu süreçte siyasi partilere olduğu kadar sivil toplum kurumlarına da büyük görevler düşüyor. Zaten çözüm sürecinin tarafları bu süreci benimsiyor ve bu doğrultuda adım atıyor. Çözüm süreci çok önemli bir fırsat, bu konuda ŞANLIDER olarak sizden de destek istiyoruz. BU önemli fırsatın kaçmaması için herkesin elini taşın altına atması lazım" dedi.

Başkan Mustafa İsmet Erdoğan da, dernek olarak toplumun farklı kesimlerini bir arada barındırdıklarını, toplumda barış, huzur ve kardeşlik duygularının öne çıkması için çalıştıklarını söyledi. Erdoğan toplumun tüm kesimlerinin eşit ve özgür bireyler olarak görülmesiyle tüm sorunların ortadan kalkacağına dikkat çekti.

 


Okunma Sayısı: 1164


18.118.102.225








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top