• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
ŞANLIDER'den Kaymakam Aydın'a ziyaret

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANLIDER) yönetimini kabul eden Kaymakam Aydın, Gaziantep'in yapısı ve özellikleriyle Türkiye'nin pek çok bölgesinden farklı olduğunu söyledi. Aydın, "Gaziantep büyük bir sanayi kenti, başta komşu iller olmak üzere ülkemizin her yerinden insan barındırıyor. Biz de bu özellikleri dikkate alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

İlçenin her tarafını gezerek vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinlediğini söyleyen Aydın, "Binevlerden Vatan mahallesine kadar her yere gidiyoruz. İnsanlarımız memnun kalıyor. Devlet bize oturmak için değil, vatandaşa hizmet etmemiz için maaş veriyor. Biz de mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Zaten gelir gelmez tüm daire müdürlerine eşli yemek verip eşlerinden bu konuda müsaade aldım. 'Eşleriniz akşam eve geç gelirlerse bilin ki benimle beraber çalışıyorlardır, endişelenmeyin' dedim. Ben de daha önce sivil toplum kurumlarında görev yaptım, STK'lar çök önemli misyonlar üstelenebilir. Şahinbey için sivil toplum kurumlarından da destek bekliyoruz" diye konuştu.

 

Kaymakam Aydın'a yeni görevinde başarılar dileyen ŞANLIDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise dernek olarak destek vermeye hazır olduklarını belirterek, "Biz klasik hemşeri dernekçiliği yapmıyoruz. Toplumun tüm kesimlerinden olan üyelerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışma duygularını yükseltmeye çalışırken aynı zamanda kentin diğer dinamikleriyle de uyumlu ve anlamlı ilişkiler içinde olmak istiyoruz" dedi.

 

Ziyarete Erdoğan'ın yanı sıra Genel Sekreter Mehmet Emin Erdem, Sayman Mehmet Durmuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Dinçoğlu, Mehmet Boncuk, Mustafa Edip İzol ve Mustafa Yılmaz da katıldı.


Okunma Sayısı: 916


3.16.66.206








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top