• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Kanaat önderleri yemekte bir araya geldi

Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalıların kanaat önderleri ŞANLIDER öncülüğünde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Divan Otel’de düzenlenen yemekli toplantıya Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile kentin yerel yöneticileri de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, Gaziantep’te yaşayan ve kendilerin “Gaziantepli” olarak gören Şanlıurfalıların çok geniş bir yelpazeye sahip olduklarını ve toplumun tüm kesimlerini kapsadıklarını söyledi.

 Erdoğan, “Urfalılar artık kentin her yerinde, yaşamın her alanında. Buradaki Urfalılar kendilerini bu kentin önemli bir bileşeni, geleceği olarak görüyorlar. Urfa dernekleri de kendilerini Gaziantep derneği olarak görüyorlar. Bizim derneklerimizin amacı hemşericilik veya bölgecilik yapmak değil kentin daha iyi yaşanabilir olması yolunda insanlarımıza katkı sağlamaktır” diye konuştu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Müslüm Yüksel ise, merhum babasına hemşerilerinin gösterdiği ilgi ve vefaya teşekkür ederek, "Babamın açtığı yolda yürüyerek hemşerilerimin hizmetinde olacağım" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Gaziantep ve Şanlıurfa’nın iki kardeş kent olduğunu, bu kentlerde yaşanların “Fırat’ın çocukları” olduklarını söyledi. Şahin, “Hep birlikte gaziyiz, şanlıyız, kahramanız. Kentimin ve ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışıyor ve üretiyoruz. Bir ve beraber olduğumuz sürece, kardeşliğimizi daim kıldığımız sürece hep ileri gideceğiz” diye konuştu.

Urfalıların arasında büyüdüğünü söyleyen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de, “Bu kentte 2 milyon kişi var, kentin tapusu bu iki milyonun tamamının elinde. Hepimiz bir arada yaşayacaksak birbirimizin hak ve hukukuna riayet ederek, birbirimize gözeterek yapacağız. Bugün Mustafa başkanın dediği gibi Urfalılar artık sadece buraya inşaat işçisi olarak gelen insanlar değiller, her kesimde ciddi bir Urfalı nüfus var. Siyaset kurumunda da önemli bir Urfalı kitle var. Aynı şekilde bürokrasi ve yerel yönetimlerde de. Bizim bu dağılımda gözetmemiz gereken en önemli etken liyakat ve ehliyet. Kimseye rengi, dili veya kentinden dolayı iltimas geçilmeyeceği gibi engel de çıkarılmamalı. Bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Farklı alanda faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kurumu temsilcileri ile Birecik ve Halfeti Dernekleri başkan ve yöneticileri, Suruç Derneği yöneticileri, köy ve aşiret dernekleri başkan ve yöneticileri,  ŞANLIDER yöneticileri ve kanaat önderlerinin katıldığı toplantıya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci de katıldı.


Okunma Sayısı: 797


3.12.36.30








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top