• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Normale dönmek istiyoruz

ŞANLIDER Başkanı Hakkı Kılıç, KOVID-19 salgını nedeniyle 2 yıldır üyeleri ve hemşeriyle geniş katılımlı etkinliklerle bir araya gelemediklerini belirterek, hastalığın etkisinin azalmasıyla yeniden büyük organizasyonlarla bir araya gelmek istediklerini söyledi.

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANLIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kılıç, 2 yıldır korona virüs salgını nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirtti. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de ve şehrimizde de zorlu bir süreç yaşandığına dikkat çeken Başkan Kılıç, “Geçmişte büyük organizasyon düzenleyerek üyelerimiz ve hemşerilerimizi buluşturup sosyal ve kültürel etkinlere imza atıyorduk. Pandemi nedeniyle uzun süredir ara verdiğimiz etkinliklerimize kurallara dikkat ederek yeniden başladık. Her Cuma günü düzenlediğimiz geleneksel lahmacun yemeğini yeniden düzenlemeye başladık. Önümüzdeki dönemde kitlesel organizasyonlarımızı gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

2 yıldır toplumun maddi ve manevi olarak büyük zorluklar yaşadığını belirten Kılıç, “2022 yılının ülkemiz, şehrimiz ve üyelerimiz için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi daha çok bir araya gelerek pekiştirmek ve kültürümüzü yaşatmak istiyoruz. Üyelerimize ve tüm Gaziantep halkına korona virüsün etkilerinin hissedilmediği, herkesin sağlıklı ve mutlu olduğu bir yıl diyorum” diye konuştu.


Okunma Sayısı: 1099


3.135.209.184








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top