• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Başkan Çiftçi’den ŞANLIDER’e ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ŞANLIDER’i ziyaret ederek, dernek yönetimini 7-8 Ekim tarihlerinde yapılacak Şanlurfa İsot Festivali’ne davet etti.

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen ziyaret programına ŞANLIDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Gaziantep’te faaliyet gösteren Birecikliler, Halfetililer, Suruçlular, Karakeçililer ve Kendirciler derneklerinin başkan veya yöneticileri de hazır bulundu.

Ziyaret ve etkinlik nedeniyle Çiftçi ve diğer davetlilere teşekkür eden ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, “Şanlıurfa bir takım kültürel ve tarihi özellikleriyle öne çıkan önemli bir kent. Belediyemizin, coğrafi tescil işareti de alınan isot ile ilgili bir festival düzenlemesi bizi ziyadesiyle memnun etti. Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılar olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de, Türkiye’nin her tarafında Şanlıurfalılara rastlamanın mümkün olduğuna dikkat çekerek, “En çok insanımızın olduğu kentlerin başında Gaziantep geliyor. Gaziantep bizim için bir gurbet bölgesi değil, komşumuz ve birlikte yol aldığımız bir kent. Bölgemizdeki diğer illerle birlikte tarihi ve kültürel güzelliklerimizi ön plana çıkararak korumak ve turizme kazandırmak istiyoruz. İsot Festivali’ni de bu anlamda çok önemsiyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık, Türkiye’nin her tarafındaki hemşerilerimizden misafir olarak değil, ev sahibi olarak gelmelerini istiyoruz. Bu gün de hem sizlerle buluşup hasret gidermek hem de festivale davet etmek için aranızdayım. Varlığınızla bize güç vereceğinize inanıyoruz” diye konuştu.


Okunma Sayısı: 902


3.21.97.61








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top