• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
ŞANLIDER'den İslahiye Ticaret Odası'na ziyaret

ŞANLIDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Türkmen, İslahiye’nin Gaziantep’in ikinci büyük ilçesi olarak önemli bir ticaret potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Oda olarak ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına yön verip, öncülük etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Selahattin Türkmen, ŞANLIDER gibi önemli bir sivil toplum kuruluşuyla da işbirliği içinde olmak istediklerini kaydetti. Türkmen, ŞANLIDER bünyesinde yer alan sanayici ve işadamlarının İslahiye’deki potansiyeli değerlendirmek istemeleri halinde gerekli destekleri sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan da, İslahiye Ticaret Odası’nın genç ve dinamik başkanla önemli işler başardığını ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde de adını duyurduğunu belirterek, “Sayın Başkanın İslahiye ve Gaziantep için önemli olan bu çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. ŞANLIDER olarak ilimizdeki tüm kurumlarla olduğu gibi İslahiye Ticaret Odası’yla işbirliği yaparak çeşitli projelere imza atmak istiyoruz” dedi.

 

Başkan Yardımcıları Hakkı Kılıç ve Sedat Arıkan ile Sayman Mehmet Durmuş ve Genel Sekreter Mehmet Boncuk’un yer aldığı ŞANLIDER heyetinin ziyaretinde İslahiye’nin en çok Şanlıurfalının yaşadığı mahallelerinden olan Serinevler Mahallesi’nin Muhtarı Mustafa Yüksel de hazır bulundu.


Okunma Sayısı: 1443


18.191.211.66








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top