• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. (Henry Ford)
Çiftçi hemşeriyle buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği'ni ziyaret ederek hemşeriyle buluştu. Çiftçi, hemşerilerinin Türkiye'nin her bölgesinde önemli işlere imza attıklarını söyledi.

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANLIDER) ziyaretinde Başkan Mustafa İsmet Erdoğan ve dernek yöneticileri ile çok sayıda Şanlıurfalı tarafından karşılanan Nihat Çiftçi, ziyaret ettiği her kentte, orada yaşayan Şanlıurfalılarla buluşmaya özen gösterdiğini belirterek, "Hemşerilerimizin birlik ve beraberliği, yaptıkları başarılı işler bizi gururlandırıyor" dedi.

Şanlıurfa'da siyaset yapmanın önemine ve güçlüğüne dikkat çeken Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa kadim bir kent, önemli sorunları vardı. Elimizden geldiği kadarıyla bunları çözmeye, hemşerilerimizle sık sık buluşarak onların görüş ve önerilerini hayata geçirmeye çalıştık. Yapılan anketlerde halkın büyük bir bölümü benimle yüz yüze görüştüğünü, kolaylıkla ulaşabildiğini söylüyor. Bize kalacak olan da budur, yapabildiğimiz hizmetlerdir. Yoksa makamlar ve koltuklar geçicidir" şeklinde konuştu.

ŞANLIDER'in Gaziantep'te önemli bir görev üstlenerek burada yaşayan yüzbinlerce Şanlıurfalıyı temsil ettiğini kaydeden Nihat Çiftçi, "Bu nedenle ne zaman Gaziantep'e gelsem mutlaka buraya da gelerek hemşerimle buluşmaya çalıştım. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da sizinle birlikte olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, Nihat Çiftçi'nin uzun zamandır siyasetin içinde olduğunu ve kentine önemli hizmetler yaptığını belirterek, "Sayın başkanımız her zaman ulaşılabilir oldu. Hem buradaki hemşerilerimizle hem de Şanlıurfalı ile ilgili görüş ve önerilerimizde her zaman kolaylıkla kendisine ulaştık, sık sık bir araya geldik" dedi.

ŞANLIDER'in Gaziantep'te önemli bir kitleyi ve potansiyeli temsil ettiğinin altını çizen Erdoğan, "Bir araya gelerek neler yapılabileceğini gösterdik. Toplumun tüm kesimlerinde hemşerilerimiz ve çok önemli bir karşılığımız var. ŞANLIDER buradaki tüm Şanlıurfalıları ve Gazianteplileri temsil ediyor. Kentimizin ve insanlarımızın yararına olan her fikir ve projeye destek olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

 

 


Okunma Sayısı: 881


18.117.153.38








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top