• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. (Henry Ford)
STK'lardan Gül'e destek

Gaziantep faaliyet gösteren bazı sivil toplum kurumları, ABD'nin yaptırım kararı aldığı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e destek vererek, ABD'nin karanını "kabul edilemez" buldu.

Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları Gaziantepli Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik ABD'nin yaptırım kararına tepki gösterdi.

İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Kölemen, "Bu karar birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımızın olduğunu bir kez daha ortaya koyan bir karar. Her ülkenin egemenliği ve hukuku var. Hiç bir ülke başka bir ülkenin egemenliğine müdahale etme hakkına sahip değildir. Ülkesinde, bizim geleceğimizi mahvetmek isteyen, bunun çabasında olan suçluları, teröristleri barındıranlar bizden ülkemizi yok etmek isteyen projelerin içinde olan bir başka teröristi daha istiyor. Bunu kabul etmeyen devletimize de yaptırım kararı alıyor. Biz birlik ve beraberlik içinde hareket edip daha güçlü olursak sadece Anadolu topraklarına değil, tüm komşularımıza da İslam alemine de umut oluruz" dedi.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, kararın kabul edilemez olduğuna dikkat çekerek, "ABD'nin kararının uluslararası hukukta ve müttefiklik ilişkisinde bir yeri yok. Böyle bir karar hiç bir devlet tarafından kabul edilemez. Sonuna kadar bakanımızın yanındayız" diye konuştu.

Memur-Sen İl Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral ise, İslam aleminin bugün daha çok birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, verilen kararın emenlik haklarının ihlalini amaçladığını söyledi.


Okunma Sayısı: 905


3.138.138.144








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top