• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. (Henry Ford)
ŞANLIDER'de görkemli bayramlaşma

ŞANLIDER'de düzenlenen bayramlaşma törenine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Yoğun bir katılımla düzenlenen törende konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep'i daha da büyütmek ve geliştirmek için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Gaziantep'in diğer illerden farklı olarak kapsayıcı olduğuna dikkat çeken Gül, "Maalesef bazı yerlerde, vergisini alırken, işyerini kurmak için sermaye getirirken, yanında adam çalıştırırken yabancı denilmiyor ama iş bürokrasiye, siyasete gelince yabancı ayrımı yapılıyor. Bizde bu olmaz. Biz ticarette, siyasette ve sosyal işlerde ayrım yapmayız. Sen nasıl Şehreküstülüysen başımın tacıysan, Halfetili de, Suruçlu da başımın tacıdır. Burada ayrım olmaz. Çok şükür Gaziantep'te ayrım yok. Bu kentin tapusu 2 milyon kişinindir. Bu şehirde yaşayan herkes şehrin geleceğiyle ilgili söz sahibidir" dedi.

"Biz Fırat'ın çocuklarıyız. Birliktir, kardeşliktir. Aynı kaderi paylaşıyoruz, biz birlikte Gaziantep'iz" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, geçmişten aldıkları güç ve büyük bir enerjiyle çalıştıklarını söyledi. Şahin, "Gökkuşağının bir rengi eksikse o gökkuşağı olmaz. Eğer Gaziantep'te de bir kişi eksik olursa burası Gaziantep olmaz. Bizim kurada kardeşlik hukukumuzu devam ettirmemiz lazım. Belediye olarak da buna dikkat ediyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de, Gaziantep'te büyük bir Urfalı nüfusunun yaşadığına dikkat çekerek, bunun iki şehrin kardeşlik ve dayanışmasının en önemli göstergesi olduğunu söyledi. Çiftçi, iki kentin yerel yöneticileri olarak düzenli istişarelerde bulunduklarını ve bölgenin geleceğini ilgilendiren projelere imza atmak için yoğun bir çaba sarfettiklerini söyledi. 

Urfa ve Gaziantep'in aynı şehir olduğunu söyleyen ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, kentte yaşayan Urfalıların çıkış noktasının Şanlıurfa olmasına rağmen realitelerinin Gaziantep olduğuna dikkat çekti.


Okunma Sayısı: 1628


18.191.240.243








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top