• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Birbirinize sırt çevirmeyiniz. Birbirinize kin tutmayınız. Birbirinizi kıskanmayınız. Birbirinizle dostluğunuzu kesmeyiniz. Ey Allah’ın kulları kardeş olunuz. (Hadisi Şerif)
FAKIBABA ŞANLIDER'DE

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, hemşerileriyle buluştu. Türkiye'nin 24 Haziran'da önemli bir karar vereceğini belirten Fakıbaba, "Önümüzde zorlu bir süreç var, ülkemizin geleceğini karartmak isteyen dış güçlere fırsat vermemeliyiz" dedi.

AK Parti'nin toplumda bir ayrım gözetmeksizin herkese kucak açtığını belirten Bakan Fakıbaba, "Bugüne kadar yapılan hizmetler ortada. Gaziantep ve Şanlıurfa da bunun en iyi örneği. Gaziantep, Urfalı hemşerilerimizin ticaret yaptığı, girişimciliğini geliştirdiği ve istihdamına katkıda bulunduğu önemli bir kent. Önümüzdeki seçimlerde burada Urfa'nın da etkisini göstermemiz gerekiyor" dedi.

 

Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğine işaret eden Bakan Fakıbaba, "Önümüzü kesmek, bizi İslam ümmetinin umudu olmaktan çıkarmak isteyenler AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı bitirmek için ellerinden geleni yapıyor. Baskılar ve darbe girişimleri para etmeyince şimdi de ekonomiyle halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar ama buna kimsenin gücü yetmeyecek, hep birlikte bu zorlu süreci de atlatacağız" şeklinde konuştu.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, Bakan Fakıbaba'nın iki kent için de önemli bir siyasetçi olduğunu belirtirken, Urfalıların Gaziantep'te yaşamın tüm alanlarında yer aldıklarını, siyasette de kendilerini ispat ettiklerini söyledi. Erdoğan, Bakan Fakıbaba'nın iki kentte de sevilen bir isim olduğunu, bakanlık kariyeriyle birlikte  ülke genelinde bir sempati duyulduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise "Ağabeyim" diye hitap ettiği Fakıbaba'nın Meclis'te Gaziantep'i de temsil ettiğini, Gaziantep'te yaşan herkesin kardeşçe bir arada yaşadığını, bunun tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini söyledi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci'nin de katıldığı ziyaret programında Bakan Fakıbaba daha sonra hemşerilerinin sorunlarını dinledi.

 

 


Okunma Sayısı: 1255


18.216.190.167








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top