• slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular



Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 27.11.2016 tarihinde saat 18:00'de Palmiye Otel'de yapılacaktır. (11.11.2016)


Şanlıurfa Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır. (Henry Ford)
Özkeçeci'den ŞANLIDER'e ziyaret

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Eyüp Özkeçeci, yeni listeyi oluştururken kentin tüm dinamiklerini dikkate alarak çok güçlü bir ekip oluşturacaklarını söyledi. Özkeçeci, "Davamız için gece gündüz demeden koşturacak bir ekip oluşturuyoruz. Partimizin Gaziantep'teki başarısını daha da zirveye çıkarma hedefindeyiz" dedi.

25 Şubat'ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapılacak olan olağan kongre öncesinde tek aday olarak çıkan AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, listesini hazırlarken parti için dinamiklerin yanı sıra kentteki önde gelen kurumları da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyor. Özkeçeci bu amaçla Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Mustafa İsmet Erdoğan ve yönetimle bir araya geldi.

 

4 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevine yeniden aday gösterilmenin omuzlarındaki yükü daha da arttırdığını söyleyen Özkeçeci, "AK Parti ülkemiz için önemli hedefleri olan bir dava partisi. Bugüne kadar kurduğumuz hükümetler ülkemizin kalkınmasında önemli hizmetler ürettiler. 2019 seçimlerini çok önemsiyoruz. Seçim öncesinde toplumun tüm kesimlerinin beklentilerini dikkate alan bir yönetim kurarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

 

ŞANLIDER'in önemli bir sivil toplum kurumu olduğunu belirten Özkeçeci, "ŞANLIDER hep birlikte yaşadığımız Şanlıurfalı kardeşlerimizi iyi bir şekilde temsil ediyor. Parti yönetimimizde ırk, dil, renk ayrımı yapmadan oluşturduğumuz yönetimde başarıyla görev yapan Şanlıurfalı kardeşlerimiz var. Onlar, bunlar demeden yeni yönetimimizi de hizmette gece gündüz ayrımı yapmadan ülkemiz ve şehrimiz için çalışacak liyakatli kişilerden oluşturacağız" diye konuştu.

 

Özkececi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, "Sayın Özkeçeci'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden il başkanlığı görevi verildiği için kutluyorum. Yaşamın diğer alanlarında olduğu gibi siyasette de liyakatin esas alınarak şehrin tüm dinamiklerinin kucaklanması çok önemlidir. Sayın Özkeçeci bugüne kadar herkesi kucaklayıcı bir tavır içinde oldu. Yeni yönetimini de bu mantıkla oluşturup kentimiz için faydalı işler yapacağına inanıyoruz" dedi.


Okunma Sayısı: 878


18.189.2.122








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
Ahmet Güneş
ŞANLIDER bugün Gaziantep'teki tüm Urfalıları temsil etmesi ve kentin en üst noktasında kendisini ispatlamasıyla büyük ve güçlü bir kurum olduğunu göstermiştir. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin.

sabri sayan
Bugün 16 Mart halepçe katliamının yıl dönümü. Geçmişteki ve günümüzdeki ZALİMLERİ lanetliyorum. Mazlum, masum Kürt halkının başı bir kez daha sağolsun.'ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM'ne güzel demiş Üstad Bediüzzaman

orhan akdeniz
Kendisine hayrı olmayan kimsenin başkasına hayrı olmaz. İnsan kendisi için hayır işlemez, kendisine iyilik yapmazsa, insanlar da ona hayır ve iyilik yapmaz.bırbırımızden yardımlarımızı eksık etmemız ümidi ile...Orhan AKENİZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler

Şanlıder Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği

© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top